De beste producten

KLAPP

Bij Huidverzorgingsinstituut Esté werk ik voornamelijk met het Duitse merk KLAPP Cosmetics. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit.

Heb je een huidprobleem, of ben je op zoek naar een bepaald soort product? Klapp Cosmetics heeft het allemaal! Het assortiment bestaat uit een brede collectie huidverzorgingsproducten die voor alle huidtypen geschikt zijn. Er zijn verschillende productlijnen aanwezig die aansluiten bij een bepaald huidprobleem of type huid. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten productlijnen van Klapp Cosmetics? Dan hoor ik het graag

De visie van KLAPP

De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.

Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness.

Valmont

Naast Klapp gebruiken ik ook graag het Zwitserse merk Valmont. Dit merk bestaat al ruim 30 jaar en de hele lijn van producten en behandelingen staat in het teken van Celtherapie. Deze methode werkt diep door tot in de levende huidlagen. Met het 100% pure Collageen Masker van Valmont kan huidveroudering bij de kern aangepakt worden. De huidcellen worden intensief geprikkeld zodat ze opnieuw collageen gaan aanmaken. De huid wordt hierdoor voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

Schrub & Rub

Naast de lijnen voor gezichtsverzorging heb ik in mijn salon ook de complete lijn van Schrub & Rub. Schrub & Rub is het schoonheidswonder voor lichaamsverzorging. Er zijn 4 unieke lijnen (Bliss, Secret, Magical & Mystery) waarvan ieder voorzien is van een andere bijzondere (natuurlijke) olie die een unieke en heerlijke geur afgeeft. Elke lijn bevat een butter, scrub en shower foam welke perfect zijn voor de huid. Tevens heeft iedere lijn een eigen mist welke zowel op huid als textiel gespoten kan worden en de gehele dag voor een intense geurbeleving zorgt. Alle Scrub & Rub producten zijn vrij van parabenen en zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten welke de huid optimaal verzorgen.
De producten van Scrub & Rub zijn los verkrijgbaar of leuk weg te geven als een cadeaupakket.

Lees hier meer over de Scrub & Rub producten.